Het jaar 2015

VW sportsvan 1.6 TDI

Het jaar 2015 was een goed en druk jaar. Het begon al met een wachtlijstje en eindigde met wachtlijst.  De auto ging het derde jaar in als lesauto. Het was tijd voor vernieuwing. Dankzij de gereserveerde bedragen uit de eerste drie jaren, kon de nieuwe VW sportsvan 1.6 TDI gerealiseerd worden.

Theorie lessen

Er is geïnvesteerd in theorie software. Alle uitleg kan ik nu geven aan de hand van beelden die via een laptop worden geprojecteerd op een groot beeldscherm. We kunnen gezamenlijk theorie examens  klassikaal oefenen via de GSM van de leerling door in te loggen op een netwerk bij mij thuis.

RIS    Rijopleiding   In   Stappen

Dit jaar heb ik ook de RIS opleiding gevolgd. We werken in theorie al met RIS instructie materiaal. Maar nu ben ik ook RIS gecertificeerd. En weet ik de tools beter te gebruiken in de praktijk. Ik verwacht veel van mijn leerlingen. Dan kun je zelf niet achterblijven!

Met RIS wordt de zelfreflectie van de leerling centraal gesteld, en daardoor ook de verantwoordelijkheid. Dit is steeds belangrijker in het hedendaagse drukke verkeer.

Oirschot Vooruit A2 shirts

Ook de A2 heeft voortaan shirts van Rijschool Oirschot. Succes ermee mannen, maar vooral veel plezier!

Het slagingspercentage van de afgelopen 3 jaar bij Rijschool Oirschot:

64 geslaagden in 3 jaar, waarvan 35 jonge mannen –> 71% de eerste keer geslaagd. En 29 jonge dames –> 72% de eerste keer geslaagd. Met goede interactie (en dat kan ik dus niet alleen!) hebben we met zijn allen dit resultaat neergezet!

High Performance 934 Succes Voorkant